Volg

VYV

op:

 

Website Styling

 

De huidige maatschappij kan niet meer zonder internet. Het overgrote deel van de mensen zal op internet informatie inwinnen over producten of diensten waarnaar zij op zoek zijn. Als ondernemer kan je ook niet meer zonder website.

 

Net als drukwerk is uw website ook het ‘visitekaartje’ van uw bedrijf. Een goed ogende en overzichtelijke website zal een positieve indruk van uw bedrijf geven. Hierdoor zullen mensen eerder met u in zee gaan.

 

Visualize Your Vision maakt websites via een website host. Hier zijn vele opties mogelijk. De indeling is op vele manieren te variëren zodat deze aan uw wensen kan voldoen. Daarnaast zijn er diverse foto mogelijkheden, kan er een video geplaatst worden en zelfs een webshop worden gemaakt.

 

Voor het plaatsen van foto’s op een website moet rekening gehouden worden met het gebruik van foto’s van derden. Het kan zijn dat daar rechten op zitten waarvoor betaald moet worden. Gebeurt dit niet, kunnen er vervelende en kostbare gevolgen zijn. Lees hierover meer onder product/ foto styling.

 

Aangezien de ene persoon handiger is in het gebruik van computers dan de ander zijn er 2 mogelijkheden nadat de website gereed is. Het is mogelijk om de website zelf te gaan beheren, zodat u bijvoorbeeld zelf teksten kunt aanpassen. Of u kunt het beheer bij Visualize Your Vision laten en eventuele wijzigingen doorgeven.

 

 

KVKnr: 64972291 GCP®-S registratiecode 59756217

 

© Visualize Your Vision: All Rights Reserved. No part of this website or any of its content may be reproduced,

copied, modified or adapted, without the prior written consent of the author.

 

You may share this website by using any of the share icons at the top of each page (Twitter, Facebook, Linkedin, Google+).

 

For any other mode of sharing, please contact the author via this link.