Volg

VYV

op:

 

Verkoop Styling

 

Verkoop styling is het stylen van woningen ten behoeve van de verkoop.

 

De meeste mensen hebben een eigen stijl en smaak voor het inrichten van hun woning. De één houdt van snuisterijen en een knus interieur, de ander houdt weer van een zeer kleurrijk geheel en de volgende van een strakke minimalistische samenstelling. Dit is zeer persoonlijk en veel mensen zijn er aan gehecht.

 

Echter als de woning verkocht moet worden, zal niet iedere potentiële koper dezelfde visie of smaak hebben. Het zal voor veel potentiële kopers moeilijk zijn om zich hun eigen stijl voor te stellen in een woning waar het interieur ver van hun smaak afligt.

 

Voor de verkoop van de woning is het dus belangrijk de woning zo te stylen dat mogelijke kopers de potentie van de woning kunnen zien. De inrichting kan zo worden aangepast dat de potentiële kopers kunnen visualiseren hoe hun toekomstige huis er uit zal komen te zien.

 

Wat er nodig is om dit te bereiken is per woning zeer verschillend. Voor sommige woningen is het aanpassen van een aantal details voldoende om mogelijke kopers te verleiden. Voor andere woningen zal er meer nodig zijn. Dit kan schilderwerk zijn, een nieuwe vloer leggen of het huren van een interieur voor een leegstaande woning. Vooral de grotere ingrepen hebben als voordeel, dat -buiten de grotere kans op verkoop-, de verkoopwaarde van de woning zal stijgen.

 

Samen met u zal Visualize Your Vision bespreken wat de beste opties zijn voor

de woning en deze in overleg met u ten uitvoer brengen.

 

KVKnr: 64972291 GCP®-S registratiecode 59756217

 

© Visualize Your Vision: All Rights Reserved. No part of this website or any of its content may be reproduced,

copied, modified or adapted, without the prior written consent of the author.

 

You may share this website by using any of the share icons at the top of each page (Twitter, Facebook, Linkedin, Google+).

 

For any other mode of sharing, please contact the author via this link.