Volg

VYV

op:

 

Product/ Foto Styling

 

Als we het hebben over visuele communicatie dan kunnen foto’s daar niet aan ontbreken. Er wordt niet voor niets gezegd dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

 

Bij promotiemiddelen zoals reclamedrukwerk en websites is het vaak nuttig om foto’s te gebruiken, zodat mensen een goede indruk kunnen krijgen van uw product of dienst.

 

Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van bestaande foto’s of je kunt door een professionele fotograaf geschikte foto’s laten maken.

 

Bij het plaatsen van bestaande foto’s kan er gebruik gemaakt worden van eigen foto’s of van foto’s van derden. Aan foto’s van derden zijn meestal rechten verbonden die men moet afkopen om er gebruik van te mogen maken. De kosten hiervoor kunnen uiteenlopen van een paar tientjes tot honderden euros.

 

Er zijn verschillende soorten rechten op foto’s, zoals portretrecht en rechten voor commercieel gebruik. Visualize Your Vision kan voor u geschikte foto’s uitzoeken en zorgen voor de afhandeling en betaling van de juiste rechten.

 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw product of dienst door een fotograaf op de gevoelige plaat vast te laten leggen. Visualize Your Vision werkt samen met een fotograaf en zorgt voor de juiste styling passend bij de doelgroep die u wilt bereiken.

 

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden gaat Visualize Your Vision graag met u op zoek naar de beste opties om een passend resultaat te krijgen voor uw bedrijf. 

 

 

KVKnr: 64972291 GCP®-S registratiecode 59756217

 

© Visualize Your Vision: All Rights Reserved. No part of this website or any of its content may be reproduced,

copied, modified or adapted, without the prior written consent of the author.

 

You may share this website by using any of the share icons at the top of each page (Twitter, Facebook, Linkedin, Google+).

 

For any other mode of sharing, please contact the author via this link.