Volg

VYV

op:

 

Etalage Styling

 

De etalage van een winkel is de blikvanger om voorbijgangers uw winkel in te krijgen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de etalage uw doelgroep aanspreekt.

 

Zo zal een felgekleurde schreeuwerige etalage niet werken voor een winkel die rustgevende producten verkoopt. Voor een winkel die kinderschoenen verkoopt is het goed als de etalage zowel de kinderen als de ouders aanspreekt. De kinderen zullen misschien als eerste op de etalage reageren, maar de ouders zullen overgehaald moeten worden om ervoor te betalen.

 

Visualize Your Vision kan voor u de geschikte etalage verzorgen. Bij het opbouwen van een etalage kan gebruik gemaakt worden van producten die u heeft, betaalbare basis elementen of groots uitpakken en allerlei nieuwe elementen voor de etalage aanschaffen. Ook kan er voor u gekeken worden naar de juiste belichting voor uw etalage.

 

Er zijn vele variaties mogelijk voor etalages. Zo kunnen ze per seizoen of feestperiode worden aangepast, product- of trend-afhankelijk zijn of een etalage die voor het hele jaar geschikt is.

 

Visualize Your Vision gaat graag met u om tafel zitten om uw wensen en mogelijkheden

tot een mooi ontwerp en uitvoering te laten komen.

 

 

KVKnr: 64972291 GCP®-S registratiecode 59756217

 

© Visualize Your Vision: All Rights Reserved. No part of this website or any of its content may be reproduced,

copied, modified or adapted, without the prior written consent of the author.

 

You may share this website by using any of the share icons at the top of each page (Twitter, Facebook, Linkedin, Google+).

 

For any other mode of sharing, please contact the author via this link.